Carports

Carport - Weverskade Maassluis - Houtbouw Westland

Wilt u een carport laten bouwen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? We bouwen carports voor een groot aantal verschillende klanten. Wilt u er een of meerdere auto’s onder plaatsen, of heeft u wellicht een ander doel voor ogen?

We gaan op basis van dit doel voor u aan de slag en maken uitsluitend gebruik van hout van hoge kwaliteit. U kunt rekenen op een duurzame en kwalitatief uitstekende carport, waar u optimaal plezier van zal hebben.

We maken voor de carports bijvoorbeeld gebruik van Amerikaans Douglas hout, of Eiken hout. Dit zijn twee houtsoorten die hiervoor uitstekend geschikt zijn. Het hout heeft een grote mate van hardheid en kent bovendien een mooie warme kleur.

De combinatie hiervan zorgt ervoor dat we het hout goed kunnen toepassen voor een carport, net als voor een tuinhuisje, een overkapping of een veranda. Wilt u de carport in dezelfde stijl laten bouwen als andere houtwerken die u heeft staan, of heeft u specifieke wensen met betrekking tot het ontwerp?

We gaan er graag mee aan de slag en zorgen voor kwaliteit tot in de kleinste details, zodat u kunt rekenen op de perfecte carport.

Carport tekening - Houtbouw Westland
Portfolio - Carport Op Maat - Houtbouw Westland

Uiteraard kunnen we u vanaf de tekening tot aan de daadwerkelijke realisatie van dienst zijn met de carport. Weet u al goed waar u gebruik van wenst te maken, of zoekt u naar een professional die u daarover kan adviseren?

Wij gaan graag met u aan de slag voor de carport, om er op basis van uw wensen voor te zorgen dat u kunt rekenen op de toepassing die u zoekt.

Wilt u meer weten over de carports, de materialen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Wij maken gebruik van schroefpalen!

Een stevige fundering is enorm belangrijk voor de basis van uw carport. Onze houtbouw maakt dan ook gebruik van een duurzame en toekomstgeoriënteerde oplossing. Een schroeffundament is hierin de juiste keuze. De omgevingsgrond blijft onbeschadigd en de logistieke belasting is gering. Door de conische vorm van het schroeffundament, wordt de bodem bij het indraaien verdicht. Hierdoor komt het fundament zeer vast in de grond te zitten en is stabiliteit gegarandeerd. Deze moderne funderingstechniek zorgt er voor dat wij bijna overal een tuinhuis op maat kunnen neerzetten voor onze klanten.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

20150904_104911