Tuinhuisjes

tuinhuis2

Wilt u gebruik maken van een tuinhuisje om uw spullen op te bergen, of wilt u een gezellige buitenplaats in de tuin creëren? Onze tuinhuisjes zijn daar uitstekend voor geschikt.

Heeft u specifieke voorkeuren met betrekking tot de afmetingen, of vindt u vooral de warme uitstraling van het gebruikte hout van belang? We kunnen u uitstekend over de mogelijkheden op het gebied van tuinhuisjes en zorgen voor de realisatie van uw wensen.

We bouwen tuinhuisjes voor een groot aantal verschillende klanten, waarbij we altijd zorgen voor materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Ieder tuinhuisje dat we ontwerpen en bouwen zit praktisch in elkaar, we zorgen bijvoorbeeld voor voldoende opslagruimte en de mogelijkheid om onder de overkapping buiten te zitten.

Op die manier creëert u een bijzondere plaats om van het buitenleven te genieten, ook op het moment dat het weer in Nederland misschien niet helemaal meewerkt. Daarnaast hebben we een goed oog voor detail, waarmee we ervoor zorgen dat het tuinhuisje tot in de puntjes ‘klopt’.

Het resultaat zijn tuinhuisjes van hoge kwaliteit, waarmee we ervoor zorgen dat deze optimaal aan uw wensen voldoen.

Portfolio - Tuinhuis Op Maat - Houtbouw Westland
FB_IMG_1430583529855

Uiteraard kunt u voor het tuinhuisje rekenen op hout van de hoogst mogelijke kwaliteit. We maken gebruik van Amerikaans Douglas hout en Eiken hout, twee houtsoorten die hier uitstekend voor geschikt zijn.

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. We kunnen u adviseren over de materialen en de voor- en nadelen daarvan. Op die manier kunt u het tuinhuisje volledig naar wens samenstellen, zodat we u daar vervolgens optimaal mee van dienst kunnen zijn.

Wilt u meer weten over de tuinhuisjes, de materialen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wij maken gebruik van schroefpalen!

Een stevige fundering is enorm belangrijk voor de basis van uw tuinhuisje. Onze houtbouw maakt dan ook gebruik van een duurzame en toekomstgeoriënteerde oplossing. Een schroeffundament is hierin de juiste keuze. De omgevingsgrond blijft onbeschadigd en de logistieke belasting is gering. Door de conische vorm van het schroeffundament, wordt de bodem bij het indraaien verdicht. Hierdoor komt het fundament zeer vast in de grond te zitten en is stabiliteit gegarandeerd. Deze moderne funderingstechniek zorgt er voor dat wij bijna overal een tuinhuis op maat kunnen neerzetten voor onze klanten.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

20150904_104911