Veranda’s

veranda16

Wilt u een veranda laten bouwen, bij u in de tuin of elders op uw grond? We kunnen u van dienst zijn met een veranda aan uw woning of pand, of een losstaand exemplaar waarmee u de mogelijkheid heeft om tijdens de verschillende seizoenen heerlijk te ontspannen in de buitenlucht.

Een veranda zorgt voor een overkapping en de mogelijkheid tot terrasverwarming. Bovendien zorgt het hout van de veranda voor een warme uitstraling; een unieke combinatie van prachtige elementen.

Een veranda draagt op een bijzondere manier bij aan het buitenleven, het zorgt ervoor dat u tijdens de verschillende seizoen naar buiten kunt. De veranda biedt in praktische zin bescherming tegen bijvoorbeeld diverse vormen van neerslag, daarnaast zorgt het voor het knusse gevoel van een overkapping en de warme uitstraling van het hout.

Uiteraard maken we voor uw veranda gebruik van hoge kwaliteit soorten hout en zijn we u graag van dienst met een van de standaardmaten of een toepassing op maat. Wilt u al langere tijd gebruik maken van een veranda? Dit is het moment, wij horen graag van u.

verandaoverkapping
Werken met hout

We kunnen u van dienst zijn met de verschillende standaardmaten voor veranda’s, of werken aan een veranda op maat. Wit u deze op basis van uw specifieke wensen laten samenstellen, of zoekt u naar een voordelige toepassing binnen de reguliere standaarden?

We werken onder andere met Douglas hout en Eiken hout, twee uitstekende keuzes voor een duurzame en kwalitatief hoogstaande oplossing. Bovendien kunt u in combinatie met de veranda gebruik maken van verschillende vormen van afwerking en dakbedekking.

Wilt u meer weten over de veranda’s, over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op, wij horen graag van u.

Wij maken gebruik van schroefpalen!

Een stevige fundering is enorm belangrijk voor de basis van uw veranda. Onze houtbouw maakt dan ook gebruik van een duurzame en toekomstgeoriënteerde oplossing. Een schroeffundament is hierin de juiste keuze. De omgevingsgrond blijft onbeschadigd en de logistieke belasting is gering. Door de conische vorm van het schroeffundament, wordt de bodem bij het indraaien verdicht. Hierdoor komt het fundament zeer vast in de grond te zitten en is stabiliteit gegarandeerd. Deze moderne funderingstechniek zorgt er voor dat wij bijna overal een tuinhuis op maat kunnen neerzetten voor onze klanten.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

20150904_104911